Boyfriend Jeans

Så jag har varit ute på nätet och letat efter nya jeans. Letade runt bland mina gamla vanliga klädbutiker där jag brukar hitta snygga jeans och det gjorde jag förstås även den här gången. Nu var det dock så att jag hittade ett helt nytt mode som jag verkligen började älska vid första ögonkast. Jag såg så sjukt många snygga boyfriend jeans att jag faktiskt köpte tre olika par. Jag har faktiskt helt missat boyfriend jeans tidigare och hela boyfriend-modet. Men efter att ha tagit en ordentlig titt på hur det kan se ut så blev det en favorit direkt. Hela modet går ut på att det ska se ut som herrkläder man år runt i, att man har lånat pojkvännens kläder och använder hans kläder.

Sloan i boyfriend jeans

Sloan(Emmanuelle Chriqui)

Jeans i alla former har jag alltid haft en förkärlek till så det är lustigt att det har tagit så här lång tid för mig att hitta boyfriend jeansen. Ett misstag jag inte kan göra om. De jeans jag köpte var i ett par olika modeller men alla är boyfriend jeans, men några ska vara lite mer baggy än de andra och alla tre ser ganska olika ut. De är olika mycket slitna och tvättningarna skiljer sig en hel del. Just nu sitter jag bara och väntar på att paketet ska landa så att jag kan testa dem på och se hur hela min outfit ser ut med dem på. På teve har de faktiskt inte synts så mycket, kanske därför jag har missat dem helt. De har varit med i Entourage där Erics flickvän Sloan bar dem i något avsnitt lyckades jag se någonstans på internet. I verkligheten heter skådespelaren Emmanuelle Chriqui och hon är verkligen sjukt snygg i dem.

Snart är det dags för lite mat och sen fredagsmys med min egen älskling. Vi får se vad det blir för mat ikväll har faktiskt inte varit och handla än så det blir en ganska sen middag.